A Tibor Tolnai erőforrás-szakértője a legjobb internetes kaszinót választja ki a webtérben, a LegjobbKaszino segítségével, különféle bónuszokkal és ingyenes forgással.

Ha átvált minden olyan játékportálra, ahol valóban lehetséges a játékosok áttekintése, a különféle vélemények megtekintése, a játékosok hasznos információkat találhatnak a szoftverekről, az élő játékok jelenlétéről stb. Ezenkívül az áttekintések felhasználásával valóban összehasonlíthatjuk a népszerű fizetési platformok jelenlétét.

A LegjobbKaszino.HU weboldal megnyitása részletes információkat kap mind az eladók legfontosabb kiválasztásáról, a könnyű használatról, a kaszinó megosztásról és az alternatív szempontokról, amelyeket egyébként szem előtt kell tartani, mielőtt egy online kaszinót választana személyes kaszinótól szerencsejáték.

Érdemes kiemelni, hogy a kaszinó és a biztonsági politika feltételei nagyrészt fontosak a játékosok számára. Ezért a felhasználók szívesen megtekinthetik a véleményeket, megismerkednek a bónuszokkal és a promóciós kódokkal kapcsolatos információkkal. A hálózat internetes kaszinója sok érdekes dolgot kínál. Ezek klasszikus játékok, különböző versenyek, akár a mobil technológia szerencsejáték-modelljének szórakoztatása is. Az online kaszinó Magyarországon elegendő szórakozást tett közzé az 1×2-es játékból és a spinomenalból.

A kaszinó áttekintései a webodal Tibor Tolnai LegjobbKaszino – Hungary szerkesztőjéből-a legfrissebb információk megértése érdekében.

Ha elegendő adatot szeretne szerezni a magyarországi összes klubról, akkor optimálisan lép a LegjobbKaszino webhelyre, és megtekinti a magyar célközönség számára mindenféle szerencsejáték-portál informatív áttekintését. Ezekben az adatokban felismerheti az utolsó és hűvös információkat, amelyek segítenek jobban megérteni a szerencsejátékot. Ezenkívül a szerencsejáték-portálok analitikai jellemzői megtalálhatók a AskGambles-en. Sok ember adatot kap a LinkedIn vagy az Instagram segítségével.

Itt, a LegjobbKaszino-ban, az elemzők egy csapata mindig írja a jelenlegi mondatokat, ingyenes háttámlákkal és különféle bónusz ajánlatokkal. A portál adminisztrátorok mindig megpróbálják megtalálni a legjövedelmezőbb részvényeket, és lehetősége van olvasni a „releváns javaslatokról” egy részükről. A magyar szerencsejáték klubokban mindig kiváló és érdekes üdvözlő bónuszokat talál. A frissített szerencsejáték-klubok mindkét lehetőséget kínálnak az FS-vel és a bónusz meglepetésekkel a regisztrációval kapcsolatban, és kiindulási betétet készítenek. Néhány kaszinó a magyar játékosok számára szintén érdeklődik az Ön számára néhány ingyenes rotációval, így lehetősége van a kaszinó tesztelésére.

Hogyan válasszuk ki az ország legjobb kaszinóját?

Mint valószínűleg megérti, nagyon sok játékklub van a piacon. Ezért nem mindig találhatja meg a legjobb internetes kaszinót. Az összes internetes kaszinó többé-kevésbé különbözik az előnyeikben, és ezt a szerencsejáték-portált azért hozták létre, mert lehetővé tette, hogy megtalálja azt, ami jobban megfelel Önnek, mint a többi. A legtöbb esetben az internetes kaszinó portáljai a Magyar Köztársaságban licencszerződéssel rendelkeznek az MGA-val. Mint már említettük, ez valós annak köszönhetően, hogy a portálkezelők állandóan elemzik az igényelt magyar online kaszinókat az alábbiakban ismertetett részletekkel összhangban. Manapság a szerencsejáték lehetetlen támogatási osztály nélkül. A szerencsejáték klub kiválasztásakor tanulmányozza, hogy melyik szolgáltatás kínálja az informatikai támogatási osztályt.

Tippek a legnépszerűbb online kaszinók megtalálásához Magyarországon:

 1. A használat egyszerűsége-biztonságosan kiválaszthatja a szükséges játékokat.
 2. Függetlenül attól, hogy a pénzt gyorsan visszavonják-e, és melyik fizetési lehetőség aktiválódik.
 3. Ismerje meg magát a bónusz méretével és annak előírásaival.
 4. A felhasználói támogatási szolgáltatás működési órái.
 5. Mi a választott online kaszinó licencje?
 6. Nézze meg az online kaszinó játékkatalógusát.
 7. Van-e más érték, például az élet csapkod a játékban.

A szerkesztő-cief tibor Tolnai azt javasolja, hogy fontos információkat használjon, amikor lejátszási helyet keres. Ezenkívül számos olyan árnyalat létezik, amelyek szintén fontosak a játékosok számára. Ezeket az alábbiakban is leírjuk.

Résgépek és hagyományos társasjátékok

Az online online választás, durván szólva, nem egy nap, és ha részletesen keres egy kaszinót, akkor nincs kockázata annak, hogy nem választja meg a keresett játékot. A magyar nyelvű webes kaszinó katalógusát mindenből javasoljuk: az egyszerű résektől a Wenders csillaggal és a szokásos társasjátékokkal. Ezenkívül számos szokásos szórakozásba léphet, ez a Bingo és a Bakkar, egy igazi kereskedő ellen, csak egy élő kaszinóba. A szakértők jóak a blackjack vagy a rulett játékában a magyar szerencsejáték-klubokban.

Kényelmes bérleti és biztonságos kifizetések

Itt, a http://legjobbkaszino.hu oldalon a szakértők tökéletesen megértik, hogy sok férfi és nő aggódik a pénz beiratkozása miatt egy internetes kaszinóba. De szem előtt tartva, hogy hány megbízható rendszert kínálnak a pénz beiratkozására és nyugdíjazása érdekében, még mindig biztonságban érezheti magát! A különböző játékklubok informatív listákat mutatnak be a betétek lehetőségeiről, amelyek közül választhat. Ennek ellenére ajánlott betartani azokat a megválasztottokat, akik egyébként pozitívan bizonyították magukat: ez az: Barion, Bitcoin, Paysafecard, bizalommal. A fiók feltöltésének bizonyos módszerei felhasználásával a felhasználók mind a HUF, mind az euró aktiválását megengedhetik. Minden információ, nyilvánvaló okokból, titkosításnak van kitéve, hogy semmi sem folyik ismeretlen emberekhez.

Különböző meglepetések és bónuszok a szerencsejátékban a magyar felhasználók számára

Az interneten sok játékos érdekli a bónuszok kombinációja. Szokatlanul nehéz lehet ingyenes bónuszt szerezni, és más esetekben a szerencsejáték meglehetősen szilárd rendes bónusza-ez érdekes! Ezen a webhelyen megtanulja az összes részletes információt, függetlenül attól, hogy milyen javaslatokat keres. Ha a folyamatosan továbbfejlesztett részvények vonzzák, akkor a 22Bet kaszinó és a Magicred kaszinó felé kell néznie. Ezek a klubok rendszeresen különböző promóciókat kínálnak. Az üdvözlő javaslat magában foglalhatja például a betét, a boldog bónuszt és a FreeSpins kiindulási bónusz ajánlatát. A különféle bónusz mondatok közötti különbség az, hogy joga van aktiválni, egyszerűen egy új profil regisztrációjával, és a 2 opciót megadja Önnek, amikor a klubban kezdőbetétet használ. A befizetési bónusz egy olyan kaszinó bónusz változata, amely nem igényel betétet. A regisztrációval kapcsolatban megkapja ezt a bónuszcsomagot, és ezért lehetőséget kap arra, hogy a szerencsejáték-portálokba lépjen be anélkül, hogy önmagát betét nélkül készítené. Ehelyett aktiválhatja a betét bónuszt, amikor az első betétet a kaszinóban készíti. A kaszinó bónusz e verziója általában a magyar szerencsejáték-portálok arányától függ. Akkor ezt az összeget a javasolt százaléknak megfelelően kapja meg.

A szerencsejáték-portálok videóhelyeinek alkotói

Számos jó és kevésbé keresett játék van, amelyek kaszinó játékokat készítenek az emberek számára. Példák ezekre az operátorokra: Thunderkick, NYX, IGT. Ebben a kaszinó útmutatóban lehetőség van arra, hogy elegendő információt találjunk a legtöbb eladó gyártójáról, akiknek a játéktermékek és a társasjátékok digitális formátumban működnek. A magyar felhasználók számára a kaszinók sok eladót kínálnak, magas szintű RTP-vel.

Játsszon élőben-személyes számítógépen és okostelefonon

Amikor mobiltelefonon vagy számítógépen keresztül jár a Liva kaszinóban lévő játékokba, akkor az egész Európából élő riválisok ellen játszik. Ez az élő kaszinót szokatlanabbá teszi, mint például a szokásos szerencsejáték. Azoknak, akik még nem ismerik az online élő verziókat, meg kell próbálni-tetszeni fog az élő kaszinó. A So-nevű élő kaszinókban szereplő játékokat egyre inkább keresletnek tekintik. Ugyanakkor nem kell összezavarni azokat a földi klubokkal, amelyeket fizikailag meg kell látogatni a fogadásokhoz. Tehát, figyelembe véve ezt, hogy ne menjünk a Seiard, az Eger, a Shiofok és a Sopron, a Win Gyor vagy a Las Vegas kaszinó Sofitelhez, a játékosok egyszerűen élő kaszinókba léphetnek, amelyek interaktív módban működnek. Ez arra ösztönzi, hogy élvezze a hűvös élő szórakozást mind a számítógépen, mind az okostelefonon. A legjobb webes kaszinó lehetőséget ad arra, hogy fogadjon ingyenes játékgépekre. A szerencsejáték-szolgáltatások listája, ahol valóban lejátszhatjuk a játékot a demonstrációs verziókban a magyar lokalizációval rendelkező klubokban, pénz nélkül a szolgáltatás portálján, áttekintéssel.

A szerencsejátékokról és az engedélyről szóló új törvény a webes kaszinó államában

Ezenkívül e törvény szerint a szerencsejátékot kívánó vállalatoknak be kell tartaniuk a felelős játék hitelét. Az erőforrások oldalain vannak olyan linkek a klinikák és szervezetek számára, amelyek hozzájárulnak a nehéz helyzetben lévő felhasználókhoz (GamCare, szerencsejáték-terápia, Gamblersanomous). A szabályozott szerencsejáték-piac már régóta számos vita tárgyát képezi. Magyarország államában a szerencsejátékról szóló 1991-es XXXIV törvény (“Szerencsejáték-törvény), amely szabályozza az ország szerencsejáték-rést. Tehát 2013. július 19-ig, amikor az online szerencsejáték kezelésére vonatkozó “szerencsejáték-törvény” módosításai hatályba léptek. Az összes játékklubnak most joga van kérelmezni a SzF vagy Szerencsejátei Felügyelet Magyarországi szabályozási törvényt, hogy jogi üzletet folytasson, vagy például Curasao engedélyt is beszerezhető.

Milyen kaszinók működnek Magyarországon, és milyen részvényekre számíthatnak a felhasználók?

PokerstarsEz az online kaszinó egyik alapítója, nem csoda, hogy ennek a portálnak nagy a közönsége. Itt a játékosok körülbelül 1000 tematikus szerencsejáték-szórakoztatást kapnak a kereslet világából. Van egy mobil platform. Ebben a klubban valóban lehetséges a betétek mind az EUR, mind a Forint valuta segítségével.Az új résztvevők képesek számítani a bónusz 115%-ára az első betét + 70 FreeSpins összegében a Netent szolgáltató játékához. Játsszon élő pénzeszközöket ebben a kaszinóban. A klubban használhatja a 111 freespint a kívánt módon.
Vulkan VegasHogyan lehet észrevenni, hogy a kaszinó úgy döntött, hogy a magas osztályú játékokon lakik. Következésképpen csak a leghíresebb asztalokat és élő asztalokat mutatják be, amelyek igazán magas árúak vannak a kaszinók játékválasztékában.Minden kaszinófelhasználó részt vehet a rendszerben a szokásos felhasználók számára, ahol versenyezhet az egyetemes díjakért, kezdve a FreeSpins és a Bonus Cashback-tól, és az utazás vagy a megfelelő csekkek befejezésével.
UnibetEz egy világosztály-kaszinó, amely nemcsak résidőket kínál, hanem számos sportbetétet is. Ez egy egyedülálló játékintézmény, ahol minden látogató elégedett lesz.A kezdeti betét és a hűséges játékosok rendszeres promócióinak bónuszának 110%-a-ez vár mindazok, akik fiókot akarnak létrehozni a szerencsejáték klubban.

Ennek a vezetésnek a segítségével, itt, a LegjobbKaszino.hu-ban, egy szakértői csoport azt akarja, hogy tudjon mindent, amire szüksége van a jelenlegi év legjobb online kaszinójának kiválasztásához. Ne felejtsük el, hogy az ugyanazon a napon a visszatérítés nem túl jó vállalkozás. Próbálja ki az elmét másnap vagy néhány nap után. A legjobb listákat, az információkat itt hozták létre, és a különböző információkat más szavakkal közzéteszik, mindent, amit tudnod kell, amikor online fogadsz Magyarországon. A LegjobbKaszino erőforrás szerzője segít megválaszolni ezt a kérdést. A videók egyre népszerűbbek az egész világon, és nem furcsa, hogy Magyarországi felhasználók egyre több és több napra úgy döntenek, hogy megtudják a személyes erőket az ilyen típusú szabadidőben. A jogi webes kaszinó mindig fogadásokat kínál, figyelembe véve a bónuszt. Az ilyen platformokon díjakat és tanúsítványokat lehet kapni.

Modernized in-demand gambling games are present at the online casino. You can enter cool amusements, video poker, craps and many more. At https://onlinecasinoaussie.com/, customers additionally have the right to read all the necessary information about individual gambling clubs that operate in the island nation of Australia and analyze certain bonus offers. The OnlineCasinoAussie 2022 service is useful if you are seeking to learn about the best safe web clubs that there is an option to find in the mainland Australian state. Through the different links on the resource, you can get more information about the cool web clubs in the state and try them out as many times as you want.

Nothing escapes the editors-in-chief, it’s the only way to really provide you with information about mega safe web clubs. One of them is the author David Borg, who has been working in this sector for a long time. Don’t make any preliminary conclusions, browse through various casino resources and make the right choice. Find practical information is also possible using askgamblers.com. Playing virtually should be fun, responsible and reliable.

Reliable Australian legal clubs as of today. Find them with the help of expert David Borg. You can find out more about them at Online Casino Aussie.

Despite the huge abundance from the country operators, there are also international companies on the state https://www.gambleaware.nsw.gov.au/learn-about-gambling/gambling-and-young-people gambling market, which are not at all inferior in the quality of certain services. In 2022, reliable online casinos have collected many different plushies. So, editor-in-chief David Borg strongly recommends taking the following options into consideration:

Red Dog Casino

These days, one of the few top gambling services in the country that supports Microgaming software. Microgaming software is the perfect software for anyone looking to bet on a digital gambling service from a mobile device. Red Dog Casino gambling club offers more than 200 vendors, with standard slots among them. The innovative club is on the top list of online casinos.

Playamo Casino

According to many, it is the best gambling establishment of the current year. The resource focuses on the gambling developments of top entertainment companies, which many consider to be premium on the market. Venders offer a great experience and plenty of freespins and with bonus games. Some of them are like know-how and all the toys are available in entertainment mode, in other words you can say that you can try them without depositing a coin.

Recommended developers are not only offered online, some of them are constantly welcoming users in their land-based https://onlinecasinoaussie.com/goodman-casino/ casinos in parts of the country such as Perth, Sydney, Brisbane and Canberra.

OnlineCasinoAussie, led by expert David Borg, has selected for you a couple of the most entertaining legal casino sites in Australia. Analysis of the bonus offers at these gambling portals.

 • Crown Casino

The gaming club offers one of the most lucrative offerings of classic casino games, including craps, blackjack. These gambling entertainments are also available in live versions. Also available on the portal about 500 gambling entertainment, also some of the most popular vendors in the bar and VLT, such as Book of Ra. The gambling portal offers a top starter package. Bonuses are actually convenient to use at this club. Crown is a multi-program gambling resource. Among all this, a certain amount of deals with Playtech stands out, which also manages promotions and progressive jackpots. Crown Casino is one of the most favored, Australian authorized online casinos among users.

 • Melbourne Treasury Casino

Melbourne Treasury Casino is a platform designed for those who prefer slots, betting, craps and all casino games. A portal where we can choose about 700 slot machines, the names of which are signed by premium software developers. As well as standard table games, instant slots, casino games. The welcome bonus package of the club is equal to 100% of the amount of the first deposit, plus this user will be awarded 120 freespins, which can be used on a completely different slot machines. In this case, the wager is set at the level of x20.

It is worth noting that the web casino list of perks is important for every gamer. Therefore, when choosing an online casino resource, you should always pay attention to bonuses. Online casino reviews can help you in this matter.

What other main aspects should be considered when choosing an online club?

The specialist community follows new trends and when creating their reviews, which you can read on Online Casino Aussie, also takes an interest in whether online casinos have groups on social networks, among them Twitter or LinkedIn. This is a key part of today’s world, and in fact, for an online casino https://www.rccol.vic.gov.au/ to take care of promoting their services on these sites as well.

And last on the list, but certainly not last in fact, is serious gambling. There are times when, for some players, gambling ceases to be just a game. This turns into an addiction that the user is not able to stop himself. Note for such situations, there are a number of international corporations (BeGambleAware, GamblersAnonymous), which help users combat this difficult situation. Certain institutions indicate on their portals all these services and in addition to them, recall the recommendations of “Responsible Gaming”. So on the portals of gaming institutions, users can find certain icons from these firms. Here are the important of the tips:

 • It should not be forgotten that game entertainment is primarily entertainment, not an opportunity to make money;
 • bet only the amount you are willing to lose – do not risk money intended for different alternative purposes.

How to choose a good gambling establishment? Certain recommendations are provided by the author David Borg, read them realistically on Online Casino Aussie.

Site expert David Borg along with his colleagues work in detail to ensure that players in Australia get the right to the best and safest internet gambling clubs. The best Australian gambling clubs are realistic to choose on the net. The reviews that are presented on the portal compare the main elements that you should pay attention to when looking for a gambling establishment for yourself. Here are the main ones:

Online casino security

Invulnerability will only be available to you if you have governing bodies. For online casino platforms, the governing body that regulates and determines the best safe casinos on the internet is the ASMA. When the ASMA says an online casino is licensed, that gambling place is safe in every way. An ASMA license is an important tool that protects users and helps you realize which casinos really have protection in Australia. More information about all online casinos is always realistic to look at the organization’s portal – https://www.acma.gov.au.

Substantial diversity of the online casino game list

Among the most successful casino vendors for legal casinos is the chance to find baccarat, blackjack and new slots. Online casinos in the Australian state add all these slots to their web pages.

There is certainly no shortage of dice, digital video poker and arcade games. Again, they are all offered in different versions. Some legitimate casino sites also offer software for poker, bingo, scratch cards, bingo, betting and interesting games of skill.

The presence of all the presented entertainment, is offered only if the online casino operates with the support of the top operators, among others: Play’n Go, PlayTech, Merkur. Practically the main gambling portals have one of these providers, as well as various others.

Our world is multi-faceted, and if you decide to play at a web casino, always pay attention to the nuances that have been pointed out in this review. This will help you have a great time at one of the best web casinos in the state. The information available on the Online Casino Aussie website is as of February 2022.

Businesses that adopt digital are  able to  directly interact with their consumers, increasing the pace of innovation, and thus command a higher market share and better part of their wallet share  in their sectors. Digital  businesses today have an edge.

Gapbridge believes Customers ‘ virtual lives are redefining the rules of engagement, and the loyalty of the consumer is growing stronger for those brands who offer omni channel experience and are available on the platform of their choice.based on the digital principle Gapbridge initiated the Digital Transformation for Saatvik Green Energy.

So, what would have led Gapbridge to opt the Digital transformation?

·      Engagement of the customer panels and performance online.

·      Ability to engage the sales chanel , dealers and distributor

·      Serial number and warranted tracking across processes: Buy – Build – Sell – Service

·      Customer Service, SLA and service cost optimization

 Companies in all business and regions use social media, automation, Big Data Analytics and cloud to play with, and benefit from digital transformation.

With this in perspective Gapbridge implemented the following solution,

·      SAP S/4 HANA, Simple Finance, Simple Logistics Mobillor Based IoT Apps

·      Connect to customer install Dealer and Distributor Mobile applications for order processing HANA Analytics Apps

With this implementation what has Gapbridge benefited for Saatvik?

•       Digital Infrastructure, Low Investment, Quick Time to Start

•       Company able to track the performance of devices and provide SLA guarantee Analytics to Client on Anytime, Anywhere on Any Device

•       Close monitoring of Services, warranty and spare parts business.

•       Lean team to Manage and Run Business as well as solution

So, with this case study we do realize the fact that the digitalization of an enterprise is not a goal, but a way to improve management and productivity. Digitalization is actually not an option, but a must if your business is to succeed. The industry has dramatically changed due to the steady and rapid technological change. Consumers ‘ preferences, expectations, desires, interaction and use have shifted. If you can’t reach this new scenario, then your organizations won’t make a difference with any money spent on the best technologies and applications.

“We stand on the brink of a technological revolution that will fundamentally alter the way we live, work, and relate to one another. In its scale, scope, and complexity, the transformation will be unlike anything humankind has experienced before.” – Klaus Schwab, Founder and Executive Chairman, World Economic Forum Geneva

Artificial Intelligence (AI) is usually defined as the science of making computers do things that require intelligence when done by humans. AI has had some success in limited, or simplified, domains. AI is continuously evolving to benefit many different industries. Machines are wired using a cross-disciplinary approach based in all sectors.

Artificial Intelligence can be achieved in two ways – Through Machine Learning and Deep Learning.

Machine Learning provides Artificial Intelligence with the ability to learn and adapt and solve problems on its own based on some algorithms.

Deep Learning makes it possible for Artificial Intelligence to function and probably even a more intelligent version of a human.

Artificial intelligence today is properly known as narrow AI (or weak AI), in that it is designed to perform a narrow task (e.g. only facial recognition or only internet searches or only driving a car). However, the long-term goal of many researchers is to create general AI (AGI or strong AI). While narrow AI may outperform humans at whatever its specific task is, like playing chess or solving equations, AGI would outperform humans at nearly every cognitive task.

Some of the important features of Artificial intelligence are:

 1. Speech recognition
 2. Object detection
 3. Solving problems and learning from a given set of datasets
 4. Plan an approach for future tasks to be performed

Philadelphia, PA – May 12, 2016 — Independent Computer Consulting Group (“ICCG”) is pleased to announce its strategic relationship with GapBridge Software Services (“GapBridge”). The partnership will extend market reach for each company’s offerings.

ICCG is an Enterprise Software focused consulting firm with global presence and track record of more than 2,000 business transformation project executions across ERP, Supply Chain Planning and Execution Systems, Warehouse Management Solutions and Product Life Cycle Management Solutions deployments.

GapBridge is a Digital Transformation consulting and services company, providing consulting services and solutions around digital transformation for enterprise customers. GapBridge offers solutions extensively on SAP Digital Stack – S/4 HANA, Cloud Solutions (Hybris. SuccessFactors, Ariba, HANA Cloud Platform), Mobile (SAP UI5, SMP) and Analytics.

“GapBridge has established itself strongly as a true digital transformation company, enabling customers on various solutions from SAP on Digital stack. This partnership enables ICCG to take these capabilities and provide higher value addition to its existing customers. Digital transformation is very relevant for the clients ICCG has served for over two decades, especially as we focus our efforts to find new business within the fashion & apparel, retail and manufacturing industry verticals. This partnership is vital from ICCG’s perspective,” said Bala Anantharama, Sr. Vice President, ICCG.

Two key highlights for the relationship include:
1. Extending geographic coverage. ICCG and GapBridge will compliment each other’s geographic coverage extending market reach; ICCG will extend market reach for GapBridge in United States while GapBridge will extend market reach for ICCG in Europe and Asia;
2. Providing digital transformation solutions to customers. GapBridge will work closely with the ICCG team to offer solutions for its customers. The solutions will help ICCG’s customers achieve mobile enablement, IoT enablement, end consumer experience.

“ICCG will bring good consulting and technical expertise across Infor M3, Infor LN, Infor PLM and WMS that we can offer to our known customers,” said Rishi Bansal, Group Managing Director for GapBridge. “This in combination with operations in Americas, Europe and Asia Pacific will help our customer base benefit from the experience in their organizations to support overall business transformation initiatives, powered by Infor’s Industry focused solutions.”
About GapBridge
GapBridge is a Global Enterprise Consulting and IT Services organization, providing solutions around Enterprise Applications, Mobility, Cloud and Analytics through On-Premise as well as On-Cloud. GapBridge operations are spread across Americas, Europe, Middle East and Asia supported through its Global Delivery Center (GDC) based in IT Capital of India – Bengaluru.

Our portfolio of services on Enterprise Solutions includes Design, Development & Implementation, Upgrade & Modernization, Support and Maintenance, Analytics and Reporting, Integration, Mobility, Training and Enablement, Managed Services and Resource Consulting. GapBridge clients leverage our in-depth industry and technical knowledge to extract maximum value, reduce TCO from their IT investments. Our expertise help clients drive strategic business growth, improve business processes, reduce operational complexities and increase corporate agility

About Independent Computer Consulting Group (ICCG)
Independent Computer Consulting Group (ICCG) is a Global Information Technology Solutions Provider for the Enterprise. Since 1988, ICCG has been providing innovative information technology solutions, always with an eye on the changing market and technological horizon. ICCG offers complete application and IT infrastructure services and support to meet key business needs and long-time global customers continue to rely on ICCG to satisfy their diverse and growing business needs. ICCG is dedicated to helping customers bridge their gap between ERP and SCM technologies and business problems to deliver greater value from their technology investments. ICCG’s functional and technology expertise spans Enterprise Resource Planning (ERP), Supply Chain Management (SCM), Warehouse Management Solutions (WMS) Product Life Cycle Management (PLM), Product Data Management (PDM), Business Intelligence (BI), Business Process Management, and Systems Integration and Migration.

By specializing in five specific industries, ICCG has developed extraordinarily deep industry knowledge and are experts in mapping technology to your industry’s needs. Combine with a technology and application expertise, ICCG is uniquely qualified to accelerate the results. ICCG, Inc. is certified as a women’s business enterprise through the Women’s Business Enterprise National Council (WBENC), the nation’s largest third party certifier of businesses owned and operated by women in the US.

Visit us at: www.iccg.com or for more information please contact:
Harriet Schneider
ICCG Marketing Services
ContactsUSA@ICCG.com
215.675.5754

GapBridge Software Services a leading Business Consulting and IT Services organization with prime focus on Digital Transformation for Enterprises has extended its reach to European customers by opening European Headquarters at Dusseldorf, Germany.

With new operations GapBridge will extend its services around Digital Transformation to customers in Europe. GapBridge Digital Transformation services stack is built on four key pillars of Digital Economy – Social, Mobile, Analytics and Cloud. Prime range of Digital Services are built around SAP’s Digital stack, which includes

 • Cloud Transformation using solutions like SAP Ariba, SAP SuccessFactors, SAP Hybris, SAP Cloud for Customer (C4)
 • Mobile Transformation using SAP Fiori / UI5, SAP Mobile Platform
 • Analytics Transformation using Self-Service Visual Analytics capabilities of SAP Lumira.

Services will also include migration of the existing SAP Customers to the new generation solution from SAP i.e. S/4 HANA which is built on Digital Principals.

GapBridge is more than 5 years old with operations spread across Americas, Europe, Middle East and Asia supported through its Global Delivery Centre (GDC) based in IT Capital of India – Bengaluru.

Funded by $400 Million SGF Group, GapBridge has demonstrated YoY 100% growth rate since inception. GapBridge recognized by InsightsSuccess Magazine as IsTech50 Most Valuable Tech Companies Globally in Dec 2015 edition and featured in si50 Fastest Growing companies by Silicon India in Dec 2014 edition.
European operations will be headed by Mr. Udo Rossner. Udo comes with more than 25 years of industry experience and has served with various IT leaders in management position.

GapBridge is already serving more than 100 customers across various regions in variety of engagement models like – Managed Services, Fixed Cost / Scope implementation, Time and Material etc.

“ European operations is a big landmark in growth journey of GapBridge. This will open doors for tremendous opportunities for customers in Europe who are looking forward for building their organizations for future – The Digital Economy. GapBridge plan to work very closely with its customers in enabling them to transform their present way of working to the Digital Way.” – said

Mr. Rishi Bansal – Managing Director, GapBridge.

About GapBridge
GapBridge is a Global Enterprise Consulting and IT Services organization, offering Digital journey to its customers by providing solutions around Mobility, Analytics and Cloud on platforms provided by SAP as well as other enterprise vendors.

GapBridge operations are spread across Americas, Europe, Middle East and Asia supported through its Global Delivery Center (GDC) based in IT Capital of India – Bengaluru.

Our portfolio of services on Enterprise Solutions includes Design, Development & Implementation, Upgrade & Modernization, Support and Maintenance, Analytics and Reporting, Integration, Mobility, Training and Enablement, Managed Services and Resource Consulting.
Our Clients leverage our in-depth industry and technical knowledge to extract maximum value, reduce TCO from their IT investments. Our expertise help clients drive strategic business growth, improve business processes, reduce operational complexities and increase corporate agility.

For more details visit http://www.gapbridgesoft.com

GapBridge Software Services a leading Business Consulting and IT Services organization with prime focus on Digital Transformation for Enterprises has been selected by Saatvik Green Energy to implement SAP S/4 HANA.
Saatvik Green is one of the upcoming companies in India providing Green Energy solutions. Saatvik manufactures and markets high quality, high efficiency solar photovoltaic modules. Employing among the most advanced and sophisticated technologies available worldwide, a state of the art facility.

Key Highlights

 • SAP S/4HANA is SAP’s next generation business suite designed to help customers run simple in a digital and networked world. This new suite is built on our advanced in-memory platform, SAP HANA, and offers a personalized user experience with SAP Fiori.
 • GapBridge will implement S/4 HANA for Saatvik Green to meet following key business challenges.
  • All financial Information at fingertip. To have a system which is simple to run and can support various financial requirements like Cost Management, Profitability and Cost Analysis, Financial Reporting, Closing operations.
  • Logistics requirements like Procurement Analytics, Purchase order processing with multi device support, Make to Order as well as Make to Stock business scenarios, Quality Management, real-time reports on inventory positions, on-time delivery performance and shipping performance.
  • Customer service – improved service productivity, accurate customer install base information, clarity on identification for customer assets for service agreements, creating accurate and reliable budget planning.
 • Value from SAP S/4 HANA.
  • Simple user interface (UI): SAP S/4HANA delivers a role-based, consistent user experience. That experience includes the ability to access and use SAP S/4HANA from any device.
  • Simple business solutions: SAP S/4HANA is built to empower the way that businesses want to work with real time insights and processes across a digitally connected network.
  • Simple data model: SAP S/4HANA enables applications to offer the best level of performance with the lowest data footprint.
  • Re-imagined business models can save costs: With SAP S/4HANA, the Internet of Things (IoT) and big data become accessible to any business. SAP S/4HANA connects people, devices and business networks in real time, which greatly simplifies modern business. Additionally, it helps reduce the data footprint and work associated with larger data sets stored in one system, which saves time and money.
  • Re-imagined business decisions can drive faster impact: SAP S/4HANA makes it simple to gain insight on any data from anywhere in real time, which lets you drive a fast business impact. Plan, execute, predict and simulate on the fly so that you can make important decisions today that will still apply in the future.
  • Get work done faster with re-imagined business processes: Simplify your business processes to gain new efficiencies across your organization. Use SAP S/4HANA to help you focus on the most essential tasks in real time and to adapt quickly.
  • Improve employee engagement with a re-imagined user experience: SAP S/4HANA is natively designed with the most modern, role-based user experience: SAP Fiori. SAP Fiori makes it simple to get the job done across lines of business with a personalized, simple UI available on any device.

Quote from Saatvik Green          

“Ours is a very upcoming industry. Worldwide there is a lot of emphasis going on Green Energy because of this lot of investments are happening in Solor Energy. We have tremendous opportunities worldwide. To get best from the available opportunity we need to run our business lean, simple and faster. We looked at many solutions but felt SAP S/4 HANA is the only one which can bring simplicity and speed without compromising functionality. GapBridge’s  business process knowledge as well as their workshop on how industry shall prepare for digital economy was key for our decision.”

– by Mr. Pramod Garg, Chairman and Managing Director, Saatvik Green Energy.

Quote from GapBridge
“We all in the SAP community know that SAP S/4 HANA is the future where all SAP customers will have to move to in years to come. Saatvik is among first few fresh implementations across the world. It is also among first few customers to adopt S/4 HANA. This project is going to put GapBridge in completely different league. We are among very few companies in SAP community today who have experience on SAP S/4 HANA.”

– said Mr. Rishi Bansal, Managing Director, GapBridge.

About GapBridge

GapBridge is a Global Enterprise Consulting and IT Services organization, offering Digital journey to its customers by providing solutions around Mobility, Analytics and Cloud on platforms provided by SAP as well as other enterprise vendors.

GapBridge operations are spread across Americas, Europe, Middle East and Asia supported through its Global Delivery Center (GDC) based in IT Capital of India – Bengaluru.

Our portfolio of services on Enterprise Solutions includes Design, Development & Implementation, Upgrade & Modernization, Support and Maintenance, Analytics and Reporting, Integration, Mobility, Training and Enablement, Managed Services and Resource Consulting.
Our Clients leverage our in-depth industry and technical knowledge to extract maximum value, reduce TCO from their IT investments. Our expertise help clients drive strategic business growth, improve business processes, reduce operational complexities and increase corporate agility.

For more details visit http://www.gapbridgesoft.com

GapBridge Software Services a leading Business Consulting and IT Services organization with prime focus on Digital Transformation for Enterprises, organized a Digital Transformation Workshop for the CIOs at Coimbatore, India on 23rd Oct 2015.

Key Highlights and Takeaways of the Workshop

 • Digital Transformation – Be Future Ready : How Digital World will look like for manufacturing industry, how they can prepare themselves better for future, how digital adoption can take, how Internet of Things (IoT) will change business dynamics and how to define digital roadmap.
 • Digital Transformation – Go Mobile: Mobility a key component of Digital World, How Enterprise Mobility changing way of doing business as well as evolving new business models, various mobility platforms and right adoption approach, defining the first step and various possible business scenarios to bring on mobile. Special discussion on SAP Mobile roadmap with SAP UI5, SAP Fiori and SAP Mobile Platform.
 • Flying High on Cloud: Importance of social media in today’s business, defining right Cloud strategy, business benefits of going on cloud, discussion on some real cloud business solutions in areas of Supplier Management , Customer Relationship, Human Capital etc (Like SAP Ariba, Successfactors, C4C etc.)
 • Innovation with Analytics : Rejuvenate your Business Intelligence, How transformation is taking place from tradition BI/ reporting systems to Visual Analytics, building blocks for right Analytics strategy, enabling business users with quicker and better business insights, various visual analytics tools like Qlik, SAP Lumira, Tableau etc.

CIOs from various Manufacturing companies in Coimbatore participated in the workshop and learnt how they can get their organizations Digital Ready with – Social, Mobility, Analytics and Cloud.

News2

Views from some of the participants:
“GapBridge has picked it perfect way to explain and show some of the real applications with screen shots and it’s an eye opener for all of us”

Mr. O.A. Bala Subramaniam, CIO – Roots India Pvt. Ltd and President CIO Klub Coimbatore Chapter
“Topic was very relevant and we could gather lot of insights into the technology. Information drives the business today and we are today out of sync with information in Digital way. All my peers feel going Digital is the way forward. “

Mr. Subodh Nair, GM –IT , Elgi Equipments Limited.

GapBridge Quote
“Success and future of organization today is driven by how well and how quickly they bring digital transformation in various functions of their business, be it customer experience or employee enablement for better performance & efficiency or for better collaboration with suppliers. At GapBridge we bring complete Digital Transformation for our Customers using Social, Mobile, Analytics and Cloud journeys. With right set of Technology Architects , Functional Experts and technical consultants we are becoming top choice of companies looking for Digital Journey ”

– By Rishi Bansal – Managing Director, GapBridge Software Services.

About GapBridge
GapBridge is a Global Enterprise Consulting and IT Services organization, offering Digital journey to its customers by providing solutions around Mobility, Analytics and Cloud on platforms provided by SAP as well as other enterprise vendors.
GapBridge operations are spread across Americas, Europe, Middle East and Asia supported through its Global Delivery Center (GDC) based in IT Capital of India – Bengaluru.
Our portfolio of services on Enterprise Solutions includes Design, Development & Implementation, Upgrade & Modernization, Support and Maintenance, Analytics and Reporting, Integration, Mobility, Training and Enablement, Managed Services and Resource Consulting.
Our Clients leverage our in-depth industry and technical knowledge to extract maximum value, reduce TCO from their IT investments. Our expertise help clients drive strategic business growth, improve business processes, reduce operational complexities and increase corporate agility.

GapBridge Software Services a leading Business Consulting and IT Services organization with prime focus on Enterprise solutions today announced that it has become part of SAP Extended Business Partner Program to Enable Business Transformation for its customers to make them better prepared for future challenges with solutions around  – Cloud, Mobility and Analytics on SAP platform.

GapBridge is more than 5 years old with operations spread across Americas, Europe, Middle East and Asia supported through its Global Delivery Center (GDC) based in IT Capital of India – Bengaluru, featured in si50 Fastest Growing companies by Silicon India.

GapBridge is already serving more than 100 customers across various regions in variety of engagement models like – Managed Services, Fixed Cost / Scope implementation, Time and Material etc.

News Points

 • GapBridge will work closely with SAP team on Go-To-Market strategy for taking cloud solutions like Ariba to the customers in India. To offer good value to the customers GapBridge has established team of sourcing experts to advice customers on various sourcing methodologies and effective use of solutions like Ariba.
 • GapBridge has established a dedicated competence around SAP Fiori , UI5 and SAP Mobile Platform to offer customers better utilization of the solutions implemented over cloud as well as on Premise. Go Mobile strategy is also important to create Mobile Work Force which is need for future – Be in Business anytime, anywhere.
 • SAP Fiori being the future UI for various SAP products like SAP ECC, S4/HANA, Ariba , SuccessFactors etc. GapBridge is putting investments to build standard out-of the-box Fiori Apps for giving single user interface to multiple SAP solutions.
 • GapBridge has established dedicated team to take Analytics to the customer. Team working closely with SAP teams on SAP Lumira to offer visual analytics to the customers. Powered by SAP ECC, SAP BO/BI or SAP HANA – SAP Lumira offers users a tool to build quick insights on business.

GapBridge Quote

“Relationship with SAP is very important to us as its going to be instrumental in our mission of enabling Business transformation for our customer to help them better prepared for future business challenges. Our mission is driven by three principal offering – Cloud, Mobility and Analytics. In all these domains SAP has strong solutions to offer its customer and we would like to leverage on the same.”

– By Rishi Bansal – Managing Director, GapBridge Software Services.

About GapBridge

GapBridge is a Global Enterprise Consulting and IT Services organization, providing solutions around Enterprise Applications, Mobility, Cloud and Analytics through On-Premise as well as On-Cloud.
GapBridge operations are spread across Americas, Europe, Middle East and Asia supported through its Global Delivery Center (GDC) based in IT Capital of India – Bengaluru.
Our portfolio of services on Enterprise Solutions includes Design, Development & Implementation, Upgrade & Modernization, Support and Maintenance, Analytics and Reporting, Integration, Mobility, Training and Enablement, Managed Services and Resource Consulting.
Our Clients leverage our in-depth industry and technical knowledge to extract maximum value, reduce TCO from their IT investments. Our expertise help clients drive strategic business growth, improve business processes, reduce operational complexities and increase corporate agility